Anasayfa   Haberler

22 Aralık 2017

BAHÇEŞEHİR’E BİR BAŞARI DA VOLEYBOLDAN

“EDİRNE BAHÇEŞEHİR ANADOLU VE FEN LİSESİNE 2017 YILININ SON KUPASI

GENÇ KIZ VOLEYBOL TAKIMINDAN GELDİ”

Edirne Bahçeşehir Koleji Anadolu ve Fen Lisesi Genç B Kız Voleybol Takımı, Edirne üçüncüsü oldu.

Edirne’de 11-20 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Liseler Arası Voleybol Turnuvası B Grubu maçlarında Bahçeşehir Koleji Genç B Kız Voleybol Takımı ilk maçında Uzunköprü MTAL takımına 3-1 yenildikten sonra Edirne Lisesini ve Selimiye MTAL takımlarını aynı skorlarla 3-1 yenerek grubundan ikinci olarak çıktı. Yarı final maçında Süleyman Demirel Fen Lisesine 3-0 mağlup olan Bahçeşehir Koleji, 80.Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesini üçüncülük maçında 3-0 yenerek turnuvayı Edirne üçüncüsü olarak tamamladı.

Edirne Bahçeşehir Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Aysun YİĞİTSOY, kupa töreninin ardından yaptığı açıklamada: “Öğrencilerimizin sporun değişik branşlarıyla iç içe olmaları ve bu alanlardaki başarıları bizi en az akademik başarıları kadar mutlu ediyor. Voleybol takımımızın bu başarısında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki öğrencilerimizin başarısı sadece akademik alanda değil, bugün de olduğu gibi sportif alanlarda da devam edecek.” dedi.

&